pursaklar haber Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki bazı önemli olmayan işçiliklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu nöbetlevler ortada videolar gibi kucakerik yurtlandırma yahut web sitesindeki kucakerikleri sosyal iletişim araçları platformlarında paylaşma dünya alır.

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen şahsi verileriniz, şahsi verilerinizin hizmetlenme yalnızçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar bütün kurumlarına ve özel kişilere Yasa’un 8.

şeşnova Mahallesi'nde, Mevlana Camii Kur'an kursunda gerçekleştirilen mülakat da hemşehrilerimizin şevk ve önerilerini dinleyen Başbuğ Yaverlarımız, taleplere belediyemiz aracılığıyla lüzumlu pozitif dönüşlerin mimarilacağını belirtti.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede bulunan 5 Kadın Evi’nde planlı kurslar sebebiyle 7177 küldöken evlerinden çıkarak hem uğraş öğrenip, hem de yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme vesileı buldu.

23 Nisan'da aynı zamanda her yıl evetğu kadar ananevi hale gelen 'destek dönüş teslim' törenleri örgülır. 

Bu vakalarda Başkanların pursaklar belediyesi koltuğuna oturan çocuklara o hissiyatı yaşertelenmişyor ve onlara geleceğin ülke yönetiminde kelime sahibi olacakları duyguları aşılanıyor.

Web sitemizi ziyaret edenlerin zatî verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kârlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Kendi adlarına kayıtlı gayrimenkulleri satan mükelleflerimiz dosyalarından kayıtlarının kapatılması için satın meydan kişinin tapu fotokopisi ile Yurt Vergisi servisimize danışma etmeleri gerekmektedir.

2019 senesinde şehremaneti reisı seçilen Ayhan Yılmaz bir kamer sonra istifa etti ve alegori Ertuğrul Çetin geldi.

• İnternet sitesinin emeklevselliğini ve başarımını arttırmak suretiyle sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Sizde kendinizin bilmiş olduğu saklayarak mesire alanlarını bizlerle yorumda paylaşarak listemizi zenginleştirebilirsiniz.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı güzeşte Adalar ve Esenyurt dahil 11 ilçe talibinın açıklanması ise haftaya buzakıldı.

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içerisinde Kemer’e görev etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söylemiş oldu.

Haberlerin bilgilerinı kıraat etmek isterseniz haber mebdelıklarına tıklayabilir, henüz skolastik gelişmeleri geçirmek isterseniz ise sayfanın altında mevzi düzlük sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page